Ελλάδα

Χανιά: Ταυτοποιήθηκε το διαμελισμένο πτώμα – Ανήκει σε 26χρονο Πακιστανό

Η αστυνομία αναζητά τον συγκάτοικο του άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος σε σακούλες σκουπιδιών στα Χανιά.

Δύο βδομάδες μετά την ανακάλυψη του τεμαχισμένου πτώματος στα Χανιά, μέλη του οποίου βρέθηκαν σε σακούλες σκουπιδιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην ΔΕΔΙΣΑ, οι αρχές φαίνεται κατόρθωσαν να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του θύματος.

Οι έρευνες είχαν ήδη δείξει πως η δολοφονία καθώς και ο τεμαχισμός του πτώματος σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να βρουν την πιθανή ταυτότητα του νεκρού, παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα.

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, οι Αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι το τεμαχισμένο πτώμα ανήκει σε έναν 26χρονο Πακιστανό που διέμενε στο Ρέθυμνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, του οποίου το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο, τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και μέσω αυτών μεταφέρθηκε στα Χανιά.

Παράλληλα, λέγεται ότι η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κίνημα της πετσέτας: Στην Πάρο η πρώτη νίκη – Απομακρύνθηκαν ξαπλώστρες από παραλία
Αθηνά Οικονομάκου: Γι'αυτό είπα «όχι» στο Shopping Star
Chevron Right