Ελλάδα

Χρήστος Παππάς: Ποινική δίωξη στην Ουκρανή που τον φιλοξενούσε

Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία η 52χρονη Ουκρανή που φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου. 

Την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία απήγγειλε ο Εισαγγελέας στην 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, στο σπίτι της οποίας στου Ζωγράφου συνελήφθη ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς.

Η 52χρονη, που έχει αναπτύξει πολιτική δράση στον χώρο που κινείται η Χρυσή Αυγή, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ο Χρήστος Παππάς οδηγείται στις φυλακές Δομοκού για να εκτελεστεί η ποινή που του επέβαλλε τον περασμένο Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό διέταξε ο Εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών ενώπιον του οποίου βρέθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνάντηση Τσίπρα με την πρωθυπουργό της Σερβίας – Τι συζήτησαν
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε viral διαφήμιση
Chevron Right