Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη, οι περιοχές

Χαλάει ο καιρός αύριο Τετάρτη. Πού θα έχουμε φαινόμενα. Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου.

Πέρασμα με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σε συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει για την Τετάρτη ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, σε νέα του ανάρτηση σημειώνει ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα, για τα ανατολικά και νότια ορεινα κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

sakis arnaoutoglou kairos tetarti

Αυτά τα φαινόμενα, συμπληρώνει που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι ευτυχώς θα είναι μικρής διάρκειας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Την Τετάρτη 13 Ιουλίου αρκετά μεγάλη είναι η πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα (κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση), για τα ανατολικά και νότια ορεινα κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι με σχετικά γρήγορη όμως βελτίωση!!!».

arnaoutoglou anartisi

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μπόρις Τζόνσον: Ανακοινώθηκαν 8 υποψήφιοι για τη διαδοχή του - Τα φαβορί
Rapid test: Πού θα γίνονται δωρεάν την Τετάρτη 13/7
Chevron Right