Ελλάδα

Εφιαλτικές στιγμές για Βρετανό στην Εύβοια: Τον έδεσαν και άρπαξαν Rolex 15.000 ευρώ

Οι δράστες διέφυγαν πεζή, ενώ ο 64χρονος κατάφερε να καλέσει στο κέντρο της διεύθυνσης ασφαλειας Εύβοιας και να ζητήσει βοήθεια.

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών εζησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 64χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία στον Άγιο Χαράλαμπο στην Εύβοια.

Η ώρα ήταν 00.30, οταν έξι δραστες έφτασαν στην μονοκατοικία του 64χρονου. Τέσσερις από αυτούς, φορωντας full face, μπήκαν στο εσωτερικό της από ανασφάλιστο παράθυρο και τότε ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη.

Έχοντας στα χέρια τους πιθανότατα δυο μαχαίρια και ξύλινα αντικείμενα τον ακινητοποίησαν και του έδεσαν τα πόδια με μια ζώνη του.

Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και τελικά του αρπαξαν προσωπικά του έγγραφα αλλά και ένα Rolex, αξίας 15.000 ευρώ .

Οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια ενώ ο 64χρονος κατάφερε στς 01.50 να καλέσει στο κέντρο της διεύθυνσης ασφαλειας Εύβοιας και να ζητήσει σε βοήθεια .

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βορίδης για τη στήριξη Κασιδιάρη σε Σπαρτιάτες: Είναι υπό αξιολόγηση
Μύκονος: Ταχύπλοο προκάλεσε... τσουνάμι - Τραυματίστηκαν δύο λουόμενες
Chevron Right