Ελλάδα

Κακοποίηση γάτας στη Θάσο: Ο δράστης δεν έχει σχέση με την Πολιτική Προστασία – Η ανακοίνωση

Βίντεο που κυκλοφόρησε προ ημερών εμφανίζει άνδρα με μπλούζα της Πολιτικής Προστασίας να κακοποιεί μια γάτα στη Θάσο.

Οργή προκάλεσε προ ημερών βίντεο που δείχνει άτομο στη Θάσο να χτυπά γατάκι αφού πρώτα δελέασε το άτυχο ζώο με τροφή. Όπως πρόσεξαν πολλοί ο εν λόγω άνδρας φορούσε μπλούζα της πολιτικής προστασίας.

Όμως, όπως αναφέρει η ΓΓΠΠ σε ανακοίνωσή της ο δράστης της κακοποίησης του ζώου ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική προστασία.

«Σχετικά με βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ημέρες σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εμφανίζει άτομο που φοράει μπλούζα με το διακριτικό σήμα της Πολιτικής Προστασίας να επιδίδεται σε κακοποιητική και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά σε βάρος ζώου συντροφιάς, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ξεκαθαρίζει ότι το εικονιζόμενο άτομο δεν έχει κανενός είδους θεσμική ή λειτουργική σχέση/συνεργασία με την Πολιτική Προστασία», αναφέρει η ΓΓΠΠ και πρόσθεσε: «Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καταδικάζει απερίφραστα κάθε παρόμοια συμπεριφορά που στρέφεται ενάντια σε οποιοδήποτε ζώο, δεσποζόμενο ή αδέσποτο, ως αποκρουστική πράξη που αντιβαίνει στην ίδια την αποστολή της και στις θεμελιώδεις αξίες που καθημερινά υπερασπίζεται και που προσβάλλει εν γένει τον ανθρώπινο πολιτισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τραγωδία στην Αίγυπτο: Νεκροί τρεις Βρετανοί μετά από φωτιά σε σκάφος
Τέμπη: Στη Γερμανία θα μεταφερθεί ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Chevron Right