Ελλάδα

Ανοίγει η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου – Τι συμβαίνει με τους αριθμούς θυρίδων

Μία από τις διαθήκες του Άκη Τσοχατζόπουλου ανοίγει σήμερα με τον δικηγόρο της Βίκυς Σταμάτη να δηλώνει πως έχει πληροφορίες και για ύπαρξη άλλων. Μυστήριο αποτελούν κάποιοι αριθμοί από το προσωπικό αρχείο του εκλιπόντος που ίσως παραπέμπουν σε αριθμούς θυρίδων.

«Πράγματι, στο προσωπικό αρχεί του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν κάποιοι αριθμοί που παραπέμπουν ευθέως σε θυρίδες ξένων τραπεζών. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να γίνει επίσημα και να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν οι θυρίδες, ποιοι είναι δηλαδή οι δικαιούχοι, ποιο είναι το περιεχόμενο και η Βίκυ Σταμάτη έχει δεσμευτεί πως μόλις έχουμε τις απαντήσεις, θα παραδοθούν τα στοιχεία στο ελληνικό κράτος για να πράξει τα δέοντα», είπε αρχικά ο δικηγόρος της συζύγου του εκλιπόντος, Βίκυς Σταμάτη, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν υπ όψιν του και άλλες διαθήκες που θα δημοσιευτούν εκ καιρώ.

Αναφορικά με τις κατηγορίες για βρώμικο χρήμα, ο δικηγόρος κ. Αλεξανδρης σημείωσε: 

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποστήριξε ότι δεν ήταν ο δικαιούχος του βρώμικου χρήματος. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι συγκεκριμένες θυρίδες δεν ανήκουν στην Άκη Τσοχατζόπουλο ή τη σύζυγό του. Κρατήστε το αυτό, όταν αποκαλυφθούν σε ποιους ανήκουν οι θυρίδες, τότε θα ανατραπεί όλο το πλαίσιο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα σε μία θυρίδα».

Στη συνέχεια ο κ. Αλεξανδρής είπε πως ίσως αυτοί οι αριθμοί  που βρέθηκαν στο προσωπικό του αρχείο να ήταν μέρος της έρευνας του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου να υποστηρίξει την αθωότητά του.

«Όταν αποφυλακίστηκε ο εκλιπών ξεκίνησε να κάνει μία προσπάθεια για να συλλέξει στοιχεία που θα αποδείκνυαν την αθωότητά του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα από την αποφυλάκισή του. Εικάζω δεν πρόλαβε να τα αξιοποιήσει και γι’ αυτό βρέθηκαν στο προσωπικό του αρχείο. Είναι ένα αρχείο τεράστιο, υπάρχουν απίστευτα πράγματα μέσα. Θέλει πολύ κόπο και χρόνο για να το ψάξει κανείς λεπτομερώς», είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Χαίρομαι που η Μυριέλλα δεν παύει ποτέ να με ξαφνιάζει
Τσικνοπέμπτη 2022: Πότε πέφτει φέτος
Chevron Right