Ελλάδα

Κρήτη: Συνελήφθη 57χρονος για εμπρησμό – Καλούσε την πυροσβεστική για ανύπαρκτες πυρκαγιές

Συνελήφθη 57χρονος για εμπρησμό στο Καταλαγάρι του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, στην Κρήτη 

Συνελήφθη την Κυριακή με τη διαδικασία του αυτοφώρου ένας 57χρονος ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε οικοπεδικό χώρο, στο Καταλαγάρι του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, πρόκειται για έναν 57χρονο με καταγωγή από το Καταλαγάρι, ο οποίος φέρεται και στο παρελθόν να έχει απασχολήσει την πυροσβεστική, παίρνοντας τηλέφωνο για υποτιθέμενες φωτιές από την Αθήνα όπου είναι μόνιμος κάτοικος. Και για την πυρκαγιά που κατηγορείται ότι προκάλεσε ο ίδιος, εκτιμάται ότι ειδοποίησε εκείνος την Πυροσβεστική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης φέρεται να είναι ένα άτομο με προβληματική συμπεριφορά.

Από την φωτιά κάηκαν συνολικά 2 τ.μ ξηρά χόρτα, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα και 4 υπάλληλοι από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ελεύθερες παραλίες: Παίρνει διαστάσεις το κίνημα - Κινητοποιήσεις και πριν τον Δεκαπενταύγουστο
Επιτόκια τραπεζών: Από τα... μπινελίκια, στα... ξεφτιλίκια! - Κυβέρνηση... Κουταλιανός!
Chevron Right