Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα παρέμβαση στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο

«Οι βιαστές και όσοι τον καλύπτουν στη φυλακή» είπε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για τον Λιγνάδη.

Τελευταία μέρα σήμερα των συναυλιών του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο και το πανό της Επιδαύρου για τον Λιγνάδη βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές.

Τα social media πήραν «φωτιά» με την παρέμβαση για τον Λιγνάδη και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου να αναφέρει: «Οι βιαστές και όσοι τον καλύπτουν στη φυλακή».

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Ναι, Βιαστής είναι… Το πρόβλημα σε αυτόν τον τόπο είναι η ασφάλεια παιδιά και οι υπηρέτες της… Μην σταματάτε να αντιστέκεστε» και πρόσθεσε «Της δικαιοσύνης ήλιε βγες» αναφερόμενος στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΗ, στην οποία οι άνθρωποι του πολιτισμού εξέφραζαν την συλλογική ανάγκη να πάψει ο ήλιος της δικαιοσύνης να είναι νοητός και να αποδοθεί το δίκαιο στην πράξη».

Οι αναρτήσεις 

Η πρώτη παρέμβαση που έγινε γνωστή ήταν στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και ακολούθησε η μικρή Επίδαυρος, το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, το Ναύπλιο, τη Θεσσαλόνικη με την ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να την διαβάζουν παντού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά στο Ρέθυμνο: Νύχτα αγωνίας για τα πύρινα μέτωπα
Ερντογάν: Η στάση μας σχετικά με την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ είναι πολύ σαφής
Chevron Right