Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η κοκαΐνη ήταν… στόκος – Αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Για διακίνηση… στόκου τελικά αποδείχθηκε ότι συνελήφθησαν δύο Αλβανοί στη Θεσσαλονίκη και όχι ναρκωτικών, όπως είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της η Αστυνομία. Οι δύο άνδρες μετά από δύο μέρες κράτησης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο Αλβανοί που είχαν συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών («βραχάκια» όπως αναφερόταν στο σχετικό δελτίο Τύπου), βάρους 122 γραμμαρίων, καθώς αποδείχθηκε ότι μετέφεραν… στόκο, όπως άλλωστε είχαν πει και στους αστυνομικούς που τους έβαλαν τις χειροπέδες.

Ο Εισαγγελέας διέταξε σήμερα, με καθυστέρηση δύο ημερών, την αποφυλάκισή τους, καθώς μετά τη σχετική ανάλυση από τα εργαστήρια, προέκυψε ότι η κοκαΐνη ήταν όντως στόκος.

Στους συλληφθέντες μετά την απελευθέρωσή τους επεστράφησαν τα κινητά, το αυτοκίνητο και το ποσό των 2.900 ευρώ που είχαν κατασχεθεί ως έσοδα από το εμπόριο ναρκωτικών!

Τι έλεγε η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, 2.900 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών και καρτών sim ως μέσα διευκόλυνσης των παράνομων συναλλαγών τους έκανε λόγο η Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα.

Αναλυτικά:

«Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 05-07-2021 στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 38 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών από το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς έπειτα από έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστικό φιαλίδιο, που περιείχε ναρκωτική ουσία σε μορφή σκόνης και «βραχάκια», συνολικού μικτού βάρους 122 γραμμαρίων. Επιπλέον, από την κατοχή των συλληφθέντων και το όχημα κατασχέθηκαν 2.900 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πέντε κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες sim ως μέσα διευκόλυνσης των παράνομων συναλλαγών τους».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
results.it.minedu.gov.gr: Βγήκαν οι βαθμοί, φεύγουν SMS
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά
Chevron Right