Ελλάδα

Δίκη Άλκη Καμπανού: Συνθήματα συμπαράστασης από οπαδούς του ΠΑΟΚ στους κατηγορούμενους έξω από τις φυλακές

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης από την παρουσία περίπου 50 οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από τις φυλακές Διαβατών, ενόψει της σημερινής δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ομάδα περίπου 50 ατόμων, οπαδοί του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ έξω από τις φυλακές Διαβατών και φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης στους κατηγορούμενους, οι οποίοι επρόκειτο να δικαστούν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για να αποτραπεί οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι συγκεντρωμένοι νεαροί κινήθηκαν μαζικά και προς τη Διεύθυνση Μεταγωγών, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις φυλακές και φώναξαν εκ νέου συνθήματα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν εντολή να ελέγξουν τα άτομα.

Από τον έλεγχο των ατόμων προέκυψε ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Πρόβλημα Κυριακού» στο Μέγαρο Μαξίμου
Ηράκλειο: Ο άνεμος ξήλωσε λαμαρίνα και χτύπησε γυναίκα στο κεφάλι
Chevron Right