Ελλάδα

Νέα διαμαρτυρία από τους συμβασιούχους στην καθαριότητα του υπουργείου Οικονομικών

Νέα κινητοποίηση των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Αποκλείστηκαν από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Στην είσοδο της οδού Νίκης βρέθηκαν συμβασιούχοι καθαριστές και καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ που αποκλείστηκαν την περασμένη Άνοιξη από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας και καλούν σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα να στηρίξουν τον αγώνα που δίνουν για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

«Οι συμβασιούχοι καθαριότητας δίνουμε εδώ και μήνες αγώνα για το δικαίωμά μας στην εργασία, δεν παρακαλάμε. Δίνουμε έναν σκληρό αγώνα με συνεχείς κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας, για να μπει τέλος στην ομηρία που μας έχουν καταδικάσει. Αυτόν τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε όλοι οι συμβασιούχοι του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ σαν μια γροθιά μέχρι την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας. Δεν επαναπαυόμαστε σε προσωρινές δικαστικές αποφάσεις και φρούδες υποσχέσεις των συναρμόδιων υπουργείων» ανέφεραν στο κάλεσμά τους.

{gallery}katharistries{/gallery}

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οικονόμου: Απέκλεισε lockdown στη Θεσσαλονίκη, τι είπε για Ελπιδοφόρο
Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν κόβεται – η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στις σκέψεις μας
Chevron Right