Ελλάδα

«Ο Γεράσιμος κάθε ώρα που περνά κερδίζει και μία μάχη» – Ποια η κατάσταση του 20χρονου από το πρώτο βαγόνι

Κύμα αγάπης και συμπαράστασης για τον 20χρονο Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζόντα του πρώτου βαγονιού του μοιραίου τρένου, που εξακολουθεί να δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ.

Τον δικό του «Γολγοθά» ανεβαίνει ο 20χρονος Γεράσιμος, φοιτητής του ΑΠΘ, που νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε στο μοιραίο «πρώτο βαγόνι» του φονικού τρένου και είναι ο μοναδικός επιζών από αυτό.

Από τη μετωπική σύγκρουση, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι κάθε ώρα που περνάει κερδίζει όλο και περισσότερο ένα κομμάτι από τη μάχη που δίνει για τη ζωή.

Η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία, όπως αναφέρει το magnesianews.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο κοπέλες που νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

«Είναι η Δάφνη, η σύντροφος του Βάιου Βλάχου από την Καρδίτσα που ταξίδευαν μαζί καθώς και η Ανίσια, μία νεαρή κοπέλα που επίσης έχει κάκωση στον θώρακα. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση της, παραμένει όμως σταθερή και ελεγχόμενη», ανέφερε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Και τα τρία νέα παιδιά παραμένουν σε καταστολή με τους γιατρούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ξεπεράσουν τον κίνδυνο για τη ζωή τους που διατρέχουν.

Κύμα συμπαράστασης για τον Γεράσιμο

Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του, μαζί και όλη η κοινωνία του Βόλου που προσεύχεται για το παιδί.

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

τραυματιεσ τρενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισίδωρος Ντογιάκος: Συμψηφισμός
«Βολές» Μαξίμου σε Κ. Καραμανλή: Όφειλε να ξέρει, δεν ενημέρωσε ποτέ τον πρωθυπουργό
Chevron Right