Ελλάδα

Μήνυμα 112: Μην κινείστε προς Λ. Μαραθώνος – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί, το 112 έστειλε μήνυμα στους πολίτες να αποφεύγουν τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Πικέρμι, λόγω της φωτιάς στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αποφύγετε τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Πικέρμι. Δρόμος κλειστός λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies ».

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, η φωτιά έχει περάσει τη Λ. Μαραθώνος λίγο πριν από τις 7 το πρωί προς τη μεριά της Παλλήνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία από νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής και στη Λεωφόρο Σπάτων και στις Οδούς Ευρυτανίας και Κύπρου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κλειστό τμήμα της Αττικής Οδού

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην ανατολική πλευρά του Γέρακα, με τις φλόγες να βρίσκονται μια ανάσα από την Αττική Οδό.

Αυτός είναι ο λόγος που μετά τις 3:30 οι αρμόδιες αρχές έδωσαν εντολή να κλείσει μεγάλο μέρος της.

Η Αττική Οδός ενημέρωσε πως λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης, άνοιξε το ρεύμα προς αεροδρόμιο. 

Παράλληλα, παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Πεντέλης. Από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα τελευταία έξοδος προς Περιφ. Υμηττού.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ατέλειωτος εφιάλτης: Με δυσκολίες οι ρίψεις των εναέριων εξαιτίας - Άνεμοι έως και 80 χλμ.
Δεν υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου στην Παλλήνη: Πού οφείλονται τελικά οι εκρήξεις
Chevron Right