Ελλάδα

Φρίκη στην Ιεράπετρα: 12χρονη κατήγγειλε τέσσερις ανήλικους για βιασμό

Θύτες του βιασμού φέρονται να είναι τουλάχιστον τέσσερα αγόρια.

Ακόμα μια υπόθεση βιασμού ανηλίκου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Ιεράπετρα Κρήτης. Ένα 12χρονο κορίτσι κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε δύο διαφορετικά περιστατικά το καλοκαίρι του 2020..

Όπως μετέδωσε το Ράδιο Λασίθι, η υπόθεση έχει θύτες τουλάχιστον τέσσερα αγόρια εκ των οποίων τα τρία είναι σήμερα ανήλικοι και ο ένας ενήλικας. Την προκαταρκτική εξέταση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας. Η υπόθεση δηλαδή είναι σε εξέλιξη.

Τόσο το κορίτσι, όσο και η μητέρα του, έχουν πλέον μετακομίσει εκτός Κρήτης και όπως αναφέρει η μητέρα ο λόγος που αποφάσισε να δώσει δημοσιότητα σε αυτό που συνέβη στην κόρη της, είναι αφενός για να της δώσει θάρρος και δύναμη για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη και αφετέρου για να κάνει γνωστό σε όλη την κοινωνία της Ιεράπετρας, ένα περιστατικό που δεν αφορά μόνο την ίδια αλλά και άλλα κορίτσια για τα οποία υπάρχει η πληροφόρηση, πως έχουν πέσει θύματα βιασμού και ενδεχομένως δεν έχουν μιλήσει σε κανένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μυστική βάση της CIA στη Γερμανία για εκπαίδευση Ουκρανών κομάντος
Ρεύμα: Τι θα γίνει τελικά με την αλλαγή του μοντέλου επιδότησης
Chevron Right