Ελλάδα

Φωτιά στην Αρκαδία: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη ημέρα – Στον αέρα δύο ελικόπτερα

Οι κλειστοί δρόμοι λόγω της φωτιάς

Δύο ελικόπτερα ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας να πραγματοποιούν ρίψεις νερού πάνω από το μέτωπο της φωτιάς, στην περιοχή Ρούτσι, του δήμου Μεγαλόπολης, της Αρκαδίας.

Παράλληλα, οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζουν να επιχειρούν, ώστε να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.

Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 87 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κλειστοί δρόμοι λόγω της φωτιάς

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, παραμένει κλειστός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της φωτιάς, ο κόμβος Λεύκτρου – Σπάρτης, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδος Λεύκτρου – Σπάρτης.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για Σπάρτη πραγματοποιείται από τις παλαιές εθνικές οδούς Τρίπολης – Σπάρτης και Καλαμάτας – Σπάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έρχεται ευρωπαϊκός «κόφτης» στην κατανάλωση φυσικού αερίου: Το έκτακτο σχέδιο της Ε.Ε.
Τραγωδία στην Ανθούσα: Αυτοκτόνησε 84χρονος όταν είδε το σπίτι του να καίγεται
Chevron Right