Ελλάδα

Κρούσματα σήμερα: Δεν μειώνονται σε Λάρισα και Έβρο

Πολύ υψηλά παραμένουν τα κρούσματα σε Λάρισα και Έβρο. Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Έντονος προβληματισμός παραμένει για τα κρούσματα σε Λάρισα και Έβρο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην Λάρισα εντοπίστηκαν σήμερα 41 νέα κρούσματα και στον Έβρο 32.

PERIOXES KROYSMATA SHMERA 2412

Οι Σέρρες από την πλευρά τους έχουν 23 νέα κρούσματα και η Κοζάνη με τα αυστηρά μέτρα να παραμένουν 25.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε:

«Σήμερα ανακοινώνουμε 873 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 134235, εκ των οποίων το 52.4% άνδρες.

5284 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 39565 (29.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

476 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 155 (32.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 79.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 845 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 55 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4457 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1798 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρούσματα σήμερα 24/12: 873 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Τραγωδία με 55 νεκρούς και 476 διασωληνωμένους
Πού εντοπίζονται τα 873 κρούσματα, όλες οι περιοχές - Πάνω από 300 στην Αττική
Chevron Right