Επικίνδυνες καταστάσεις και καταστροφές προκαλεί και στη Νέα Σμύρνη η κακοκαιρία Ελπίδα. Η χιονόπτωση στη συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας εξακολουθεί να είναι πυκνή, με αποτέλεσμα μεγάλα δέντρα να μην αντέχουν το βάρος του χιονιού και να καταρρέουν πάνω σε δρόμους και πεζοδρόμια.
Στις ακόλουθες εικόνες, τις οποίες εξασφάλισε το iEidiseis, φαίνονται μεγάλα δέντρα να έχουν πέσει μες στη μέση του δρόμου και να καλύπτουν το οδόστρωμα με τα κλαδιά τους. Μάλιστα, ένα από αυτά έχει καλύψει ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Τα φαινόμενα της κακοκαιρίας είναι έντονα και όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.
Σε αρκετά μέρη του λεκανοπεδίου της Αττικής, ο όγκος του χιονιού είναι πραγματικά πολύ μεγάλος, με τις πυκνές χιονοπτώσεις να διαρκούν ώρες. Οι πολίτες έχουν ήδη κληθεί να αποφεύγουν τυχόν μετακινήσεις τους, είτε οδικώς είτε πεζή, καθώς τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να προκαλούν πολλά προβλήματα και κινδύνους. Εκτιμάται, δε, ότι τις επόμενες ώρες ο χιονιάς είναι πιθανόν να επιδεινωθεί.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:
https://www.facebook.com/iEidiseis.gr/videos/651261699398396/