Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στην Ευρυτανία: Κυνηγός σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του

Θρήνος στους όπου Δομιανούς Ευρυτανίας, όπου σήμερα, στη διάρκεια κυνηγιού, ένας 53χρονος τουφέκισε και σκότωσε τον 52χρονο αδελφό του.    

Στο πένθος βυθίστηκε μιαν οικογένεια στους Δομιανούς Ευρυτανίας, καθώς ένα κυνήγι μετατράπηκε σε ανείπωτη τραγωδία. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει με το lamiareport.gr, το κακό έγινε λίγο γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου (26/12), κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου στην περιοχή της Φουρνάς, με τη συμμετοχή των δυο αδελφών ηλικίας 53 και 52 ετών.

Σε μια βολή του 53χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Ασφάλεια Καρπενησίου, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε  τον 52χρονο στο κεφάλι λίγο πιο πάνω από το μάτι.

Η βολίδα τού προξένησε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και μεταφέρθηκε, τον διασωλήνωσαν και τον έστειλαν για εντατική παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Λαμίας.

Δυστυχώς, προτού προλάβουν να τον εισάγουν στη ΜΕΘ, άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σύψας: Θα χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος του 2021 για να έχουν εμβολιαστεί όλοι
Κορονοϊός: Γιατρός εκδήλωσε σοβαρή αλλεργία στο εμβόλιο της Moderna
Chevron Right