Μάχη με τον χιονιά όλη τη νύχτα στην εθνική οδό στη Λαμία. Από τα Καμένα Βούρλα και κάτω σημειώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις και κατά διαστήματα χιονοκαταιγίδες.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, παραμένει το απαγορευτικό για τα φορτηγά, ενώ οι οδηγοί των ΙΧ και των λεωφορείων πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά αλυσίδες για να κινηθούν στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών.
Η περιοχή της Λοκρίδας θάφτηκε κυριολεκτικά στο χιόνι που έφτασε τους 30 πόντους δίπλα στη θάλασσα.
Από το βράδυ της Δευτέρας η Αταλάντη και άλλα χωριά του Δήμου Λοκρών είναι χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να είναι χωρίς θέρμανση με το θερμόμετρο να δείχνει κάτω από το μηδέν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία που είναι οι βλάβες, λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης γιατί έχουν φτάσει στα όριά τους.