Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή Πούντα στο νησί της Σκιάθου.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν και δύο αεροσκάφη.
Όπως είπε στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας, η φωτιά οριοθετήθηκε λίγο μετά τις εννέα πρωί σε μια περιοχή όπου υπάρχουν ξενοδοχεία και παραθεριστικές κατοικίες. Για την φωτιά που φαίνεται να μην εμπνέει ανησυχία, υπάρχει επιφυλακή της Πυροσβεστικής καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι.
Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πούντα στη νήσο Σκιάθο. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 13, 2023