Ελλάδα

Ωραιόκαστρο: Μαχαίρωσαν μαθητή σε καυγά έξω από σχολείο

Το νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου.

Ένα αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν μαθητή ηλικίας 18 ετών σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής (3/2), έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο 18χρονος φαίνεται να ενεπλάκη σε καυγά με ομάδα εξωσχολικών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια του καυγά «βγήκε» μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο μαθητής να υποστεί ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι.

Ο 18χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες, με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς -μέχρι στιγμής- να υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πεσκόφ: Θα συνεχιστεί η «ειδική επιχείρηση» - Το Ντονμπάς δεν είναι ακόμη πλήρως προστατευμένο
Market Pass: Πότε ανοίγει το gov.gr για αίτηση - Επίσημη ημερομηνία
Chevron Right