Ελλάδα

Ραντεβού θανάτου και άγρια συμπλοκή με 27χρονο νεκρό στη Μύκονο

Ένας 27χρονος είναι νεκρός μετά από άγρια συμπλοκή σε κανονισμένο ραντεβού στη Μύκονο 12 ατόμων.

Σε ραντεβού «θανάτου» εξελίχθηκε η συνάντηση που είχαν χθες το βράδυ γύρω στις 23:00, περίπου 12 άτομα αλβανικής καταγωγής στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ραντεβού κλείστηκε μέσω κινητών, καθώς μεταξύ τους φαίνεται να υπήρχαν οικονομικές διαφορές.

Ωστόσο, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα κατά τη συνάντησή τους να χωριστούν σε δύο ομάδες. Από τη συμπλοκή που ακολούθησε ένας 27χρονος, επίσης αλβανικής καταγωγής, δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που είδαν αιμόφυρτο τον 27χρονο. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων, καθώς μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα συνολικά, τρία από την ομάδα που φέρεται να ήταν των δραστών και ένα από την ομάδα του θύματος.

Οι αστυνομικοί παράλληλα λαμβάνουν καταθέσεις και αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας από το σημείο της συμπλοκής.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Ούτε με το βούρδουλα, ούτε με ούτε με φιλοδώρημα αλλά με πειθώ θα επιτευχθεί η αύξηση των εμβολιασμών
Live οι ανακοινώσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό και εστίαση
Chevron Right