Ελλάδα

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκαν 56 υγειονομικοί στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Πραγματοποιήθηκαν τελικά οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έγιναν τελικά οι εμβολιασμοί στους υγειονομικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με τον Διοικητή ΓΝΝΘΑ Σωκράτη Μητσιάδη.

Ο ίδιος αναφέρει πως «εμβολιάστηκαν 56 υγειονομικοί του νοσοκομείου μας, επί προγραμματισμένων 61».

«Λόγω αστοχίας στον προγραμματισμό, οι πέντε θα εμβολιαστούν αύριο και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νοσοκομείο “Σωτηρία” έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς.

Η καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά.

Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν».

Υπενθυμίζεται, πως νωρίτερα ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, μέσω των social media κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν ο εμβολιασμός στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Συγκεκριμένα, τόνισε το εξής:

«Σήμερα 29/12 στο Σωτηρία (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαγιορκίνης: «Πολύ νωρίς να γυρίσουμε στη κανονικότητα» - Στα ύψη τα ενεργά κρούσματα
Ένα βήμα πριν το σκληρό lockdown Κερατσίνι, Δραπετσώνα και έξι ακόμη περιοχές
Chevron Right