Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, κάποιες λεωφορειακές γραμμές δεν θα λειτουργήσουν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ενώ άλλες βγαίνουν στους δρόμους τμηματικά, ανάλογα με τις κατά τόπους οδικές συνθήκες, όπως συνέβη και την Τετάρτη.
Όπως γνωστοποίησε ο ΟΑΣΑ, «λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο και αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, τα δρομολόγια ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από τις 06.00 το πρωί. Οι προσπάθειες του ομίλου για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου αυτό είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων».
Μέσα σταθερής τροχιάς
Τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ) αναμένεται να κινηθούν κανονικά, εκτός απροόπτου.
Χθες, αποκαταστάθηκε η πλήρης λειτουργία της γραμμής 1 του Ηλεκτρικού (Πειραιάς -Κηφισιά), καθώς και της γραμμής 3, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας -Αεροδρόμιο και οι συρμοί πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη. Κανονικά, η γραμμή 2 του μετρό.
Τρένα
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει στον σιδηρόδρομο για την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.