Ελλάδα

Ρόδος: Οργή στην οικογένεια της Δώρας για τον θείο του γυναικοκτόνου – «Πώς βγαίνουν και μιλάνε;»

Ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου της Ρόδου σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον ανιψιό του, λέγοντας πως «δεν είναι όλες οι γυναίκες θύματα» και πως «μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας». Η θεία της αδικοχαμένης Δώρας με κλάματα απάντησε απορώντας πώς «μπορούν και μιλάνε;».

Με λυγμούς και σπασμένη φωνή, η θεία της αδικοχαμένης Δώρας που σκότωσε εν ψυχρώ ο γυναικοκτόνος στη Ρόδο, απάντησε στις αδιανόητες δηλώσεις του θείου του δράστη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε πως «δεν είστε όλες θύματα» και πως «η καθεμία πρέπει να σέβεται αυτό που της προσφέρουν».

«Το αποτέλεσμα είναι να συνεχίζουν να κυκλοφορούν άρρωστοι. Δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, αρρώστια υπήρχε. Δεν ξέραμε τίποτα για το άτομο αυτό. Έχω το παιδί μας μπροστά στο φέρετρο, σκότωσε το αστέρι μας. Μπορούν και μιλάνε; Απορώ γιατί τους παίρνετε συνέντευξη» είπε στο «Πρωινό» η θεία της 32χρονης.

«Ήταν φονιάς. Κακώς οι προηγούμενες δεν έπιασαν Ντόρα να της ανοίξουν τα μάτια» ανέφερε επίσης.

«Είναι γελοίοι. Αγαπάω, ερωτεύομαι και πρέπει να σκοτώσω; Πρέπει να γίνει φόνος; Ποιοι είναι αυτοί που πιστεύουν τέτοια πράγματα; Πώς βγαίνουν και μιλάνε; Δεν μας πήραν τηλέφωνο και ούτε θέλω να μιλήσω με τους συγγενείς του» συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Η αρρώστια είναι μέσα στις οικογένειες. Οι οικογένειες που εντοπίζουν το πρόβλημα και το κρύβουν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί φοβούνται τη γειτονιά. Ποια αγάπη ρε παιδιά και έρωτας; Αν υπήρχε αγάπη θα τη σκότωνε; Όταν αγαπάμε, σεβόμαστε και αγαπάμε τη ζωή του άλλου. Λυπάμαι για το παιδί μας. Λυπάμαι για αυτούς τους ανόητους που κυκλοφορούν και τα παιδιά μας μπλέκουν άδικα. Είναι γελοίοι, φονιάδες, δολοφόνοι. Αυτός σκότωσε όλη την οικογένεια. Η Ντόρα μας δεν πέθανε, την σκότωσαν».

Οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου:

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει.

[…]

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά και μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χωρίς φιλάθλους η Λιόν στο ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν
Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν πουλά καν, αλλά εκχωρεί τη ΔΕΗ μέσα σε βαθιά ενεργειακή κρίση
Chevron Right