Ελλάδα

Σκιάθος: 10χρονο αγόρι ανέβηκε στην ταράτσα γείτονα και έπεσε στο κενό

Σοβαρος τραυματισμός ενός δεκάχρονου αγοριού από τη Σκιάθο  που έπεσε από ταράτσα κατοικίας γείτονα στο νησί.

Από θαύμα σώθηκε ένα δεκάχρονο αγοράκι από τη Σκιάθο, το οποίο σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν και από την Αστυνομία, έπεσε από ταράτσα κατοικίας γείτονα στο νησί.

Άγνωστο για ποιο λόγο το παιδί βρίσκονταν στην ταράτσα του σπιτιού και έπεσε στις 17.30 περίπου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις στο κεφάλι αλλά και στα ποδαράκια του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο έκριναν ότι χρειαζόταν να μεταφερθεί στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η διακομιδή έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία ιατρού.

Πηγή: magnesianews.gr

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Απαγόρευση κυκλοφορίας, sms, click away - Όσα αλλάζουν από την Κυριακή
Mad Video Music Awards: Η συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα κατά τη βράβευσή του για το βραβείο καλύτερου τραγουδιού
Chevron Right