Ελλάδα

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης

Στη φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος για την πολύκροτη υπόθεση της Ηλιούπολης – Τι είπε ο δικηγόρος του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στο διαμέρισμα-«κολαστήριο» στην Ηλιούπολη.

Ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση εξώθησης σε πορνεία που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, είχε την ίδια ποινική μεταχείριση με αυτήν που αποφάσισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας τόσο για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, δηλαδή τον αστυνομικό όσο και για τον πατέρα της καταγγέλλουσας, οι οποίοι είναι ήδη προσωρινά κρατούμενοι.

 Ο 32χρονος, που συνελήφθη μετά την κατάθεση της 19χρονης η οποία έδωσε στοιχεία για αυτόν, απολογήθηκε για τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

«Αρνείται τις κατηγορίες»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Ο συνήγορος ανέφερε σε δηλώσεις του πως σε «τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα» και συμπλήρωσε: «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει».

Νέα καταγγελία από γυναίκα κατά του 39χρονου αστυνομικού

Εντωμεταξύ, υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη (15/7), δόθηκε – κάτω από άκρα μυστικότητα – μια νέα κατάθεση γυναίκας σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού.

Με βάση τα όσα υποστήριξε η γυναίκα αυτή, ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και την πίεζες ώστε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω καταγγελία, ο 39χρονος της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να την δελεάσει. Όμως εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις και κατάφερε να ξεφύγει από τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του 39χρονου είναι η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου. Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

Επίσης, η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για trafficking

Ηλιούπολη: Η κατάθεση του αστυνομικού που είδε πρώτος τη 19χρονη

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εφαρμογή Covid Free GR: Πώς λειτουργεί - Τι ισχύει με τα πιστοποιητικά
Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον Φάμπρι Κάστρο
Chevron Right