Ελλάδα

Ετοίμαζαν «πόλεμο» στο κύπελλο βόλεϊ γυναικών

Η αστυνομία εντόπισε εκρηκτικές μολότοφ και στειλιάρια. Στην τελική φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών μετέχουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός και Άρης.

 

Στην Κόρινθο, αστυνομικοί που περιπολούσαν, καθώς στην πόλη  διεξάγεται το 17ο Final Four του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ Γυναικών, εντόπισαν  κρυμμένα στο δρόμο επί του πεζοδρομίου στην οδο Αριστοτελους, δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς.  

Στην τελική φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών μετέχουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός και Άρης. Ο τελικός του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (10/03, 20:15) μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που απέκλεισαν στους ημιτελικούς τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Οι εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούνταν από πλαστικό μπουκάλι του (1.5lt) που περιείχε βενζίνη (μολότοφ), τα οποία είχαν προσκολλημένη με αυτοκόλλητη ταινία, από μια αυτοσχέδια κροτίδα με φυτίλι, ενώ σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων ανευρέθηκαν δύο δέματα περιέχοντα, συνολικά είκοσι δύο ξύλινα στειλιάρια κυμαινόμενου μήκους έως [1.40] μέτρων. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν προκειμένου αποσταλούν αρμοδίως για εργαστηριακή εξέταση.

Ενώ έγινε σχηματισμός δικογραφίας κατά αγνώστων για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών – μηχανισμών και Ν. περί όπλων.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τέμπη: Ενδείξεις για χαμένο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας - Η αποκαλυπτική έκθεση πραγματογνώμονα
Βίντεο από σοκαριστικό τροχαίο στην Αμφιλοχία – Επιβάτης εκτοξεύτηκε από το παράθυρο
Chevron Right