Ελλάδα

Συναγερμός στον Πειραιά: Εξαφανίστηκαν δύο αδέλφια 15 και 13 ετών

Στις 18 Αυγούστου 2019, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Πειραιά, τα αδέρφια Χαϊντάρ και Σαφντάρ Αχμάντι, 15 και 13 ετών αντίστοιχα.

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων στις 19 Αυγούστου 2019 και προέβη σήμερα, 20 Αυγούστου 2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Χαϊντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 60 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε ένα κόκκινο σακίδιο. O Σαφντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,58 μ., ζυγίζει 55 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πολιτική κρίση στην Ιταλία: Δεκτή από τον Ματαρέλα η παραίτηση Κόντε
Καναδάς: Νεαροί καταζητούμενοι για 3 φόνους βιντεοσκόπησαν τη «διαθήκη» τους και αυτοκτόνησαν
Chevron Right