Ελλάδα

Στη Βουλή η δικογραφία της Folli Follie για τις αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα

Στη Βουλή διαβιβάζεται μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η δικογραφία για το σκάνδαλο της Folli Follie, μετα τις αναφορές που καταγράφηκα στο πόρισμα της PwC κατά δυο πρώην υπουργών, του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Αλέξη Χαρίτση.

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για την υπόθεση της Folli Follie, μετα τις αναφορές που καταγράφηκα στο πόρισμα της PwC κατά δυο πρώην υπουργών, του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Αλέξη Χαρίτση.

Να σημειωθεί ότι οι τελευταίοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχετικό διαβιβαστικό, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι η δικογραφία αποστέλλεται στη Βουλή για τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην έκθεση της αρμόδιας ανακρίτριας κατ’ άρθρον 39 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπου περιγράφονται αξιόποινες πράξεις τυχόν τελεσθείσες από Υπουργούς, Βουλευτή και φυσικά πρόσωπα. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το Ισραήλ ανακοίνωσε συμφωνία με την Ελλάδα για κέντρο εκπαίδευσης στην Καλαμάτα
Το ηλεκτρικό λεωφορείο της BYD ξεκινά δοκιμαστικά δρομολόγια στην Αθήνα με επιβάτες
Chevron Right