Ελλάδα

Πανεπιστημιούπολη: Χάος τα ξημερώματα – Άγνωστοι έκαψαν 7 οχήματα

Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα όταν ομάδα περίπου 30 αγνώστων βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη και προκάλεσε ζημιές σε οχήματα.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι έβαλαν φωτιές και έκαψαν ολοσχερώς πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Υμηττού, ενώ άλλα δύο υπέστησαν ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδας περίπου 20 κουκουλοφόρων γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη. Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους στην Υμηττού και σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα τέσσερα εκ των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τα τρία υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ για μισή ώρα επικράτησε ένταση με τους άγνωστους να πετούν μολότοφ σε βάρος των αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που έκλεισαν τον δρόμο  ενώ η πυροσβεστική έσβησε τις φωτιές.

Οι άγνωστοι επέστρεψαν στην Πανεπιστημιούπολη.

Λίγο αργότερα γύρω στα 10 άτομα κινήθηκαν προς την Διεύθυνση των ΜΑΤ στου Ζωγράφου πραγματοποιώντας νέα επίθεση με φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Άρωμα» Greek Mafia σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 16χρονου στα Καλύβια
Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Με νέες κινητοποιήσεις απαντούν οι φοιτητές - Ερχονται προσφυγές στο ΣτΕ
Chevron Right