Ελλάδα

Φολέγανδρος: «Ήταν σαν να είχε πάει αλλού» – Μαρτυρία για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

 Μία σκηνή στον Άγιο Νικόλαο είχαν στήσει τη σκηνή τους στη Φολέγανδρο η άτυχη Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος δολοφόνος της. 

Για ελεύθερο κάμπινγκ βρισκόταν στη Φολέγανδρο η 26χρονη Γαρυφαλλιά με τον δολοφόνο της. Είχαν στήσει στην τοποθεσία Άγιος Νικόλαος, κοντά στην παραλία Αγκάλη. Στη σκηνή έχουν απομείνει το σακίδιό του, φακοί επαφής και τσιμπιδάκια της 26χρονης αλλά και τα σλίπινγκ μπαγκ.

Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου κοντά στο σημείο όπου είχαν στήσει, μιλά στον ΣΚΑΪ για τις συνομιλίες που είχε με την κοπέλα, αλλά και την συμπεριφορά του 30χρονου.

«Είχαν φτάσει το περασμένης Τρίτης ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις. Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές». Η ίδια ανέφερε επίσης ότι «ερχόντουσαν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε “θα κάτσω, θα κάτσω” τελικά δεν κάθισε ποτέ… Της είπα “ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε;” “θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδία”, και δεν ξανάρθε ποτέ».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τόλης Βοσκόπουλος: Κατέρρευσε η Μαρία Ιωαννίδου στο άκουσμα του θανάτου του
Μητσοτάκης: Ο εμβολιασμός για τα παιδιά δεν θα είναι ποτέ υποχρεωτικός
Chevron Right