Ελλάδα

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μελτέμια και 36 βαθμοί – Η πρόγνωση του καιρού

Ενισχυμένοι βοριάδες στα πελάγη και τοπικές συννεφιές σε ορεινές περιοχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. 

Με τα μελτέμια να επιμένουν στο Αιγαίο και τα ανατολικά – ηπειρωτικά, ξεκινάει και η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, για σήμερα Δευτέρα 1 Αυγούστου η ημέρα ξεκινά με λίγες συννεφιές προς τα κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα.

Πιο αναλυτικά, προς το απόγευμα οι συννεφιές θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να δούμε τοπικές μπόρες κατά κύριο λόγο σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα πελάγη θα πνέουν βοριάδες. Πιο συγκεκριμένα, στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ακόμα πιο ισχυροί και θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι θα προσεγγήσει τους 35 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατησει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις και μέτριος βοριάς στον Θερμαϊκό. Η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μωβ μέδουσες: Νέες παραλίες με τσούχτρες τον Αύγουστο
Πλεύρης: «Περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων τον Σεπτέμβρη» - Τι είπε για το ενδεχόμενο νέων μέτρων
Chevron Right