Ελλάδα

Λήξη συναγερμού στην Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο έξω από τη Βουλή

Έσπευσε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή γυρω από τη Βουλή.

Την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε, το πρωί της Κυριακής (15/9), ένα ύποπτο αντικείμενο στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή.

Επί της ουσίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για ένα ποδήλατο και έναν παρατημένο σάκο κοντά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ως εκ τούτου, κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έσπευσε στην περιοχή και, για λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των Λ. Βασ. Σοφίας και Σέκερη, καθώς και στη συμβολή των Λ. Αμαλίας και Αθ. Διάκου.

Το ύποπτο αντικείμενο εξετάστηκε και δεν διαπιστώθηκε κάτι, οπότε οι κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας άνοιξαν εκ νεόυ και δόθηκαν στην κυκλοφορία των οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΣΥΡΙΖΑ: Η Νοτοπούλου υπέρ της παραπομπής Κασσελάκη - «Αρκετοί λόγοι που την δικαιολογούν»
Άρτα: Η ξηρασία αποκάλυψε βυθισμένο οικισμό στην τεχνητή λίμνη του Πουρναρίου
Chevron Right