Ελλάδα

Νεκρή 17χρονη στο σπίτι της στο Περιστέρι – Αναζητείται ο σύντροφός της

Όλα δείχνουν νέα γυναικοκτονία στο Περιστέρι. Εντόπισαν νεκρή την 17χρονη η μητέρα και η αδερφή της.

Τον σύντροφο της 17χρονης κοπέλας από το Πακιστάν, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στου Περιστέρι αναζητούν οι αρχές ως ύποπτο για τη δολοφονία.

Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Δευτέρας, με τις αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για μια ακόμη γυναικοκτονια.

Για το  συμβάν προσήχθη φιλικό ζευγάρι του θύματος, το οποίο ενδεχομένως γνώριζε λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Η 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Αραχωβης στο Περιστέρι τα μεσάνυχτα από τη μητέρα της και την αδερφή της.

Το κορίτσι έφερε μώλωπες στα χέρια και το σώμα της, ενώ στο χώρο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Οι συγγενείς της 17χρονης κάλεσαν άμεσα τις αρχές που από την πρώτη στιγμή εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να δολοφονήθηκε από κάποιο άτομο που γνώριζε.

Περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 17χρονης, θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αλέξης Χαρίτσης: Το παράδειγμα του Ταμείου Ανάκαμψης
Κινεζικά μαχητικά πέταξαν στο στενό της Ταϊβάν ενόψει της επίσκεψης Πελόζι
Chevron Right