Ακόμη ένα περιστατικό με αυτόκλητο «σερίφη» να καλεί σε πογκρόμ κατά μεταναστών στον Έβρο, την ώρα που η φωτιά μαίνεται για 10η μέρα.
Μετά το σοκαριστικό περιστατικό της περασμένης εβδομάδας, όπου ένας άνδραςς κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ φορτηγού, προκαλώντας την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, τις τελευταίες ώρες ένα ανατριχιαστικό βίντεο κυκλοφορεί στα social media.
Το βίντεο ανέβασε ο ίδιος που το τραβά, με το όνομα Walandi Abrassis. Σε αυτό εμφανίζεται να έχει «συλλάβει», με τη βοήθεια κι άλλων, τέσσερις μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφος, ενώ ένας εξ αυτών φαίνεται τραυματισμένος.
«Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Αλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο…», ακούγεται να λέγεται στο βίντεο.
Το περιστατικό, κατά δήλωσή του, σημειώνεται κοντά σε χωριό του Έβρου. Μάλιστα, ο ίδιος, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με ανάρτησή του, εμφανίστηκε αμετανόητος για το βίντεο, το οποίο όμως κατέβαση από τον λογαριασμό του στα social media.
https://www.facebook.com/PolitisTouKosmou/posts/pfbid02beEno39pHntvwtuqKxp5STEsDt4GTz1wXFxbiLKmBosskzezjwbCtqirYxYQ9aXGl