«Μπαρούτι» μυρίζει το Σύνταγμα, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, ενώ έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, αλλά και της Αύρας.
Συγκεκριμένα, τα αίματα άναψαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, όταν καπνογόνα άρχισαν να εκτοξεύονται μέσα από τις γραμμές των αντιεμβολιαστών προς τους αστυνομικούς.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν αμέσως με ρίψη δακρυγόνων και έγινε χρήση χημικών, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Αύρας.
Οι παρευρισκόμενοι απομακρύνθηκαν από την Βουλή και πήγαν στην πλατεία Συντάγματος, την οποία άρχισαν να εγκαταλείπουν σιγά-σιγά, λόγω των επεισοδίων.
Πλατεία Συντάγματος: Επεισόδια στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών.
Οι ΑΥΡΕΣ να βγαίνουν πιο συχνά, κύριε Μιχάλη μας ,για να ξεπλένεται το χάλι μας#Συνταγμα pic.twitter.com/A5qTtgt2Fe
— Nikos Michael (@NikosMichael6) July 21, 2021
Οι δυνάμεις της αστυνομίας στο Σύνταγμα είναι ισχυρές, ενώ τα πνεύματα παραμένουν τεταμένα.
Σημειώνεται, πως στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας δίνουν το παρόν τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, του Ηλία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού, με την ΕΛΑΣ να είναι σε επιφυλακή.
Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια στο Σύνταγμα, μέσα από τον φακό της EUROKINISSI: