Ελλάδα

Βίλια: Νέες αποκαλύψεις – Τι είπαν οι συγκάτοικοι της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Την άκρη του νήματος στο φρικτό έγκλημα με θύμα μια 38χρονη Κινέζα που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια προσπαθεί να βρει η αστυνομία.

 
 
 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, για να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της όμορφης Κινέζας. Της 38χρονης κοπέλας, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα, στα Βίλια.

Πριν από λίγες ώρες, σύμφωνα με το Star, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος καταθέσεων, με τους συγκατοίκους της να μιλάνε για όσα γνωρίζουν για την άτυχη 38χρονη. Πρώτη κατέθεσε η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας και αργότερα οι υπόλοιποι τρεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκάτοικοι της κοπέλας ρωτήθηκαν γιατί μετακόμισαν λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας και η απάντηση σύμφωνα με το Star, είναι γιατί ήθελαν μικρότερο διαμέρισμα. Όσο για το λόγο για τον οποίο άργησαν να δηλώσουν την εξαφάνιση της 38χρονης, δήλωσαν ότι νόμιζαν πως είχε πάει κάποιο ταξίδι.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα είχε επισκεφθεί το σύλλογο Κινέζων στην Κουμουνδούρου γιατί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Κι ίσως στην αναζήτηση λύσεων, η κοπέλα να οδηγήθηκε στο τζόγο και στο καζίνο.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ντρέγκερ: «Σεβασμός για τον αντίπαλο, σεβασμός στον Παναιτωλικό»
MadWalk 2020: Η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό στο catwalk των Deux Hommes
Chevron Right