Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι το τέλος Ιουλίου

Νέα άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και μελτέμια βλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες μέρες, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά ότι ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 39 βαθμούς Κελσίου.

Νέα άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και μελτέμια βλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες μέρες, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά ότι ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος έδωσε έναν πίνακα με τις θερμοκρασίες και τον καιρό τις επόμενες μέρες. 

Όπως φαίνεται την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες.

Καλοκαιρινές συνθήκες, ενισχυμένα μελτέμια και κίνδυνο πυρκαγιάς «βλέπει» για τις επόμενες μέρες και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ο καύσωνας επιστρέφει τέλος του μήνα. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα καταφέρει να μας προσεγγίσει και να ανεβάσει τη θερμοκρασία σε επίπεδα καύσωνα. 

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/365446894945011

Η ΕΜΥ για τη Δευτέρα σημειώνει: «Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο».

Για Τρίτη και Τετάρτη αναφέρει: «Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και την Τετάρτη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Η Μύκονος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης
Πικραμμένος: Υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε άλλες κατηγορίες και προσλήψεις με «δίπλωμα»
Chevron Right