Ελλάδα

Τρεις συλλήψεις για τη φωτιά στον Ταύρο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης 3 Αυγούστου μετά από κλήση για φωτιά που ξέσπασε στον Ταύρο. Λίγο αργότερα η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με χαμηλή βλάστηση στον Ταύρο, το πρωί της Τετάρτη 3 Αυγούστου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην οδό Θέμιδος .

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η φωτιά εξαιτίας των ανέμων επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο με σκουπίδια και οικοδομικά υλικά, σε απόσταση 70 μέτρων.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν από την Αστυνομία τρία άτομα για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια θερμών εργασιών με τροχό.

Όπως προέκυψε κατά την έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής, τα τρία άτομα προκάλεσαν την  φωτιά σε οικοπεδικό χώρο με ξερά χόρτα στην οδό Θεμιδος.

Όπως προβλέπεται από το νόμο αναμένεται να τους επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο.

ert

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε από την παραλία της Περαίας
Διαδοχικές συναντήσεις Δένδια στο περιθώριο της Συνόδου ΥΠΕΞ, ΑSEAN
Chevron Right