Ελλάδα

Σακης Αρναούτογλου: «Ξεκίνησε ο τρομολαγνικός οίστρος»

Επιθετική ανάρτηση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου με αφορμή όσα διαβάζει για τον καιρό.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σπεύδει να καθησυχάσει ειδικά τους αγρότες στην Κρήτη μετά τα όσα γράφτηκαν σχετικά με τον καιρό. Ο Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει πως το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ισπανία δεν συνδέεται με τις χιονοπτώσεις που περιμένουμε στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

«Σε καμία περίπτωση» τονίζει χαρακτηριστικά και ρίχνει τα βέλη του σε όσους σκοπίμως προκαλούν ανησυχία…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Για τους φίλους αγρότες Κρητικούς και τους λοιπούς αναγνώστες – τηλεθεατές!

Φίλες και φίλοι! Μάλλον ξεκίνησε ο τρομολαγνικός οίστρος και πάλι σύμφωνα με τα μηνύματα σας! ? Και φυσικά δεν θα πάμε απο τους 28 βαθμούς στον ολικό παγετό! Αλίμονο! Οι τρομοκρατημένοι φίλοι μας οι αγρότες από την Κρήτη δεν θα πρέπει να ανησυχούν σε καμία περίπτωση καθώς η θερμοκρασία θα πέσει τις επόμενες ημερες σταδιακά σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα στο νησί δηλαδή μέχρι την Παρασκευή μέγιστες τιμές γύρω στους +10 με +15 τα μεσημέρια!!!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι τελευταίες ισχυρές χιονοπτώσεις σε τμήματα της Ισπανίας δεν συνδέονται με τις χιονοπτώσεις που αναμένονται στη χώρα μας κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας! Αλλιώς αυτές θα έπρεπε να περάσουν και μέσω….Ιταλίας κάτι που εδώ και καιρό δεν φαίνεται απο τα προγνωστικά μοντέλα ?

Από εμένα και απο την ΕΡΤ3 αυτά τα πραγματα δεν ειπώθηκαν ποτέ!

Βλέπουμε λοιπόν πως ενα ψέμα είναι σίγουρα πιο βολικό από την αμφιβολία αλλά μάλλον ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, προφανέστατα από άγνοια, γίνεται οπως φαίνεται αυτοσκοπός. Όποιος όμως είναι συνεχώς επιτηδευμένα απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, θεωρώ πως δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα!!!

Τα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 για εσας που ρωτάτε δεν έχουν αλλάξει ώρα! 17:30 και 20:00 από ΔΕΥ – ΠΑΡ

Προσέχετε τι διαβάζετε!!! Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ίντερ – Ρόμα 2-2: Ισοπαλία με κερδισμένη την… Μίλαν (vid)
Κρούσματα σήμερα 10/1: Συναγερμός για το lockdown στα χαρτιά και οι φόβοι στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Chevron Right