Ελλάδα

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους κλειστούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.

Αντιμέτωποι με κλειστούς δρόμους θα βρεθούν οι οδηγοί που θα επιλέξουν να μετακινηθούν μέσω του κέντρου της Αθήνας, καθώς η Τροχαία αναμένεται να εφαρμόσει έκτακτα μέτρα λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κατά του νομοσχεδίου για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΕΛΑΣ, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται, θα εφαρμόσει κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Τα έκτακτα μέτρα αναμένεται να εφαρμοστούν στο κέντρο της Αθήνας από τις 12:00 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της διαδήλωσης.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Europa League: Το πρόγραμμα των live αθλητικών μεταδόσεων σήμερα (14/03)
Εμφανίστηκε και χειροκροτήθηκε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης
Chevron Right