Ελλάδα

Φολέγανδρος: Η κατάθεση του αστυνομικού που συνέλαβε τον 30χρονο – Όσα του είπε ο δράστης της δολοφονίας

Το iEidiseis αποκαλύπτει όσα κατέθεσε ο αστυνομικός κατά τη σύλληψη του 30χρονου στη Φολέγανδρο.

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση του υπαρχιφύλακα Α.Σ., που συνέλαβε τον 30χρονο, στη Φολέγανδρο, ύστερα από τις 28ωρες της εξαφάνισης του, μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Ο δράστης παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι σκότωσε την σύντροφο του, μέσα στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό τμήμα της Φολεγάνδρου.

Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε βάναυσα η Γαρυφαλλιά – Ανατριχιαστική η ιατροδικαστική έκθεση

«Περί τις 19:00 της 17ης Ιουλίου 2021, περιήλθε στην υπηρεσία μου ανώνυμη πληροφορία ότι ένας άνδρας βρίσκεται πλησίον του ανωτέρου οχήματος. Αμέσως μεταβήκαμε στο σημείο με έτερους συναδέλφους. Αφού εντοπίσαμε το άτομο και του δηλώσαμε την ιδιότητα μας, μας είπε ότι ονομάζεται (…) και μας είπε να μην τον πλησιάσουμε καθώς θέλει να μείνει μόνος για να σκεφτεί κάποια πράγματα και μας έλεγε συνεχώς «τα γα…σα όλα, εγώ φταίω».

Και συνεχίζει στην κατάθεση του αναφέροντας:

«Του είπαμε ότι τον αναζητούν οι δικοί του άνθρωποι και ότι πρέπει να μας ακολουθήσει στον Αστυνομικό Σταθμό Φολεγάνδρου. Αφού πέρασε λίγη ώρα και ηρέμησε μας ακολούθησε. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας προς τον Αστυνομικό Σταθμό, ο Δ. μας δήλωσε πως αυτός φταίει που πέθανε η Γαρυφαλλιά. Αφού φτάσαμε στον Αστυνομικό Σταθμό, μετά από λίγη ώρα ο Δ. μας δήλωσε ότι έσπρωξε την Γαρυφαλλιά στον γκρεμό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί, χωρίς να μας πει τον λόγο για τον οποίο το έκανε».

Στην αρχή της κατάθεσης του, ο υπαρχιφύλακας περιέγραψε πώς εντοπίστηκε η σορός της νεαρής φαρμακοποιού.

«Περί ώρας 16:00 της 16ης Ιουλίου 2021, η υπηρεσία μου ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής ότι στην θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, επιπλέει μία ανθρώπινη σορός καθώς και ότι πλησίον της παραλίας υπάρχει ένα όχημα. Δίπλα στη σορό βρέθηκε μία τσάντα πλάτης εντός της οποίας υπήρχε αστυνομική ταυτότητα με αναγραφόμενα στοιχεία (…), ενώ στο σημείο πλησίον της ανεύρεσης της σορού βρέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας (…) χρώματος ανθρακί, ιδιοκτήτης του οποίου τυγχάνει ο 30χρονος. Η σορός άνηκε σε νεαρή γυναίκα. Αφού ανασύρθηκε από την θάλασσα, από την υπηρεσία μου ξεκίνησε η αναζήτηση του Δ. προκειμένου να εξεταστεί».

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βαρώσια: Καταδίκη ΟΗΕ για τις «μονομερείς ενέργειες» του Ερντογάν
Μαρία Κορινθίου: Η απάντησή της μετά το κράξιμο για την πόζα πλάι στην Παναγία
Chevron Right