Ελλάδα

Κηφισιά: Διάρρηξη σε σπίτι με λεία κοσμήματα 200.000 ευρώ

Κοσμήματα και ασημικά αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μια… τσάντα Louis Vuitton έκλεψαν διαρρήκτες που εισέβαλλαν το βράδυ της Πέμπτης σε μεζονέτα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην κατοικία λίγο μετά τις 21:00 παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του ισογείου και ένα παράθυρο στο ημιυπόγειο. Έκαναν «φύλλο και φτερό”» το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας και αφού αφαίρεσαν τα κλοπιμαία «έγιναν καπνός».

Η 55χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού που απουσίαζε, αντιλήφθηκε την διάρρηξη όταν επέστρεψε λίγο πριν τις 12 το βράδυ και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς οι διαρρήκτες αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ, ασημικά 30.000 ευρώ, αλλά και μια τσάντα Louis Vuitton, αξίας 2.000. Οι αρχές αναζητούν τους δράστες συγκεντρώνοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Αρμενίας–Τουρκίας - Νέα συνάντηση των ειδικών απεσταλμένων
Ομπρέλα: Αυτό είναι το κείμενο συμβολής στον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ
Chevron Right