Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο συλληφθέντες συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ και του Άρη

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν να δικαστούν, οι φερόμενοι ως υπεύθυνοι δύο ποδοσφαιρικών συνδέσμων του ΠΑΟΚ και του Άρη, που συνελήφθησαν την Πέμπτη στις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, από τον 23χρονο Αλβανό.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής άσκησε ποινική δίωξη εναντίον τους, για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούν τον οπλισμό και τα πυρομαχικά, που βρέθηκαν στα γραφεία των συνδέσμων.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 46χρονου, που φέρεται ως ο υπεύθυνος του συνδέσμου «Επτάλοφος» του ΠΑΟΚ, ασκήθηκε ποινική δίωξη γιά παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο, σε χρόνο και τόπο, που δεν συνδέεται με αθλητική εκδήλωση και παράνομη λειτουργία λέσχης.

Εναντίον του 36χρονου, που φέρεται ως ο υπεύθυνος του συνδέσμου «Ιερολοχίτες» του Άρη, ασκήθηκε ποινική δίωξη, για τα δύο πρώτα αδικήματα, καθώς ο σύνδεσμος είχε άδεια λειτουργίας.

Σε ερωτήσεις του εισαγγελέα, γιατί είχαν σιδερολοστούς, καδρόνια, τούβλα κλπ. και οι δύο, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και απάντησαν – σύμφωνα με πληροφορίες – ότι, τα είχαν για διάφορες οικοδομικές εργασίες!

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μπεκατώρου για MeΤoo: Έγινε η αρχή, αλλά είναι υπερμαραθώνιος
Νέος Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Νορβηγίας ο Στόλτενμπεργκ
Chevron Right