Ελλάδα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του

Ο άνδρας, τον οποίο εντόπισε νεκρό ο γιος του, έφερε τραύματα στον λαιμό και στο πρόσωπο. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας 49χρονος άντρας στην οδό Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τον άτυχο άντρα βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος λίγο μετά τις 21:00 ο γιος του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την μητέρα του και εν συνεχεία την Αστυνομία.

Το διαμέρισμα αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στο σημείο έσπευσε η ιατροδικαστής. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα στο λαιμό με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι. Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο τόπος του εγκλήματος εξετάστηκε και από κλιμάκιο της Σήμανσης.

Η είσοδος του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη διάρρηξης. Ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος βρέθηκε ανοιχτό. Το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη. Το όργανο με το οποίο χτυπήθηκε το θύμα στον λαιμό δεν εντοπίστηκε.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μικρή Μαρκέλλα: Αναγνώρισε την γυναίκα που την άρπαξε - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας
Τι σηματοδοτούν οι αλλαγές στην ηγεσία του ΣΕΒ - Οι προτεραιότητες του νέου προέδρου
Chevron Right