Στα χέρια των αρχών έπεσαν δύο από τους «πρωταγωνιστές» μιας ακόμα βίαιης επίθεσης σε βάρος ανηλίκου, που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Αγία Παρασκευή.
Πρόκειται για δύο 17χρονους που εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.
Τον ένα από τους δράστες είχε αναγνωρίσει το θύμα που κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς δέχτηκε χτυπήματα από γκλοπ και ένα πλαστικό σφυρί.
Όλα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν οι 4 εμπλεκόμενοι προσέγγισαν τον μαθητή με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν, χτυπώντας τον με το γκλοπ και το πλαστικό σφυρί.
Πριν εξαφανιστούν κατάφεραν να του αφαιρέσουν την ταυτότητα, το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματα που είχε πάνω του.
Το θύμα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η αστυνομία κατάφερα να εντοπίσει και να συλλάβει δύο τους δράστες που είχαν ταυτοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προανάκρισης μετά και την κατάθεση του θύματος.
Παράλληλα κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσαν και τα κινητά τους τηλέφωνα. Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος των άλλων δύο εμπλεκόμενων που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.