Ελλάδα

Χαλάνδρι: Στα ύψη η ένταση σε ΑΤ για την επιμέλεια 9χρονης – Είχε καταγγείλει τον πατέρα

Η 9χρονη από το Χαλάνδρι είχε καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα.

Ένταση στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου σχετικά με την επιμέλεια ενός 9χρονου παιδιού, το οποίο σε μικρότερη ηλικία είχε καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα.

Ο πατέρας της 9χρονης από το Χαλάνδρι πήγε να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση που του δίνει την επιμέλεια και να πάρει το παιδί στο σπίτι του.

Όπως αναφέρεται, το κορίτσι αντιστάθηκε, βάζοντας τα κλάματα και φωνάζοντας, με αποτέλεσμα οι γονείς και το παιδί να μεταφερθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, το κοριτσάκι είχε καταγγείλει πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του.

«Το παιδί εξετάστηκε σε δημόσιο παιδιατρικό νοσοκομείο από ανθρώπους μη εκπαιδευμένους. Η πραγματογνώμονας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί είναι υποβόλιμο και προχώρησε στις καταγγελίες διότι η μητέρα του το έστρεψε εναντίον του πατέρα του», είπε στο MEGA, η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, που έχει παρακολουθήσει την υπόθεση.

Η καταγγελία του κοριτσιού μπήκε στο αρχείο και ακολούθησε δικαστήριο, όπου διατάχθηκε η αφαίρεση της επιμέλειας από τη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
POLITICO: Πώς οι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τον Τραμπ στις μαζικές απελάσεις
Στο Ιωνικό Κέντρο για ένα εμβληματικό έργο ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Chevron Right