Ελλάδα

«Fast and furious» στη Θεσσαλονίκη: Γκάζωσε σε έλεγχο, πέρασε με κόκκινο και έπεσε σε 4 παρκαρισμένα

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη. 32χρονος έκανε «άνω κάτω» το κέντρο της πόλης.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (24/11) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου 32χρονος οδηγός αυτοκινήτου, στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και πραγματοποιώντας αντικανονικές προσπάθειες, ο δράστης προσέκρουσε σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές σ’ αυτά, με την καταδίωξη να ολοκληρώνεται, όταν το όχημά του ακινητοποιήθηκε.

Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ εις βάρος του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης κατά ΠΑΣΟΚ και Ανδρουλάκη: Οι τελευταίες θέσεις τους θυμίζουν ΣΥΡΙΖΑ
Παραίτηση από τη ΝΔ στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά με επιστολή - κόλαφο
Chevron Right