Ελλάδα

Πυροβόλησαν 23χρονο στο Χαλάνδρι – Βρέθηκε αιμόφυρτος σε κεντρικό δρόμο

Άγρια συμπλοκή μεταξύ πέντε νεαρών στο Χαλάνδρι κατέληξε σε πυροβολισμούς. Στον «Ευαγγελισμό» το θύμα της επίθεσης.

Ένα αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε χθες Τρίτη (17/9) στο Χαλάνδρι, όπου ένας 23χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε κεντρικό δρόμο, έχοντας δεχτεί πυρά από αεροβόλο όπλο, μετά από μια άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 19:00 της Τρίτης, ο νεαρός βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, στη συμβολή των οδών Νυμφών και Δάσους, φέροντας τραύματα στο πόδι από αεροβόλο πιστόλι και χτυπήματα.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, είχε προηγηθεί μια άγρια συμπλοκή μεταξύ πέντε νεαρών, κατά τη διάρκεια της οποίας κάποιος τράβηξε το αεροβόλο πιστόλι και πυροβόλησε τον 23χρονο.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως αποδίδουν τη συμπλοκή σε κάποια παράνομη δοσοληψία, καθώς το θύμα της επίθεσης είναι γνωστός στις αρχές, μιας και έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή και από καταστήματα αλλά και από σπίτια, καθώς και μαρτυρίες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης και κυρίως αυτόν ο οποίος άνοιξε πυρ.

Ο 23χρονος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Τι απαντάει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του
Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο καθηγητής για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
Chevron Right